Den här bloggen är till för Er som vill följa klass 6a i deras arbete.
Välkommen!

fredag 5 februari 2016

Vecka 6


I veckan genomför vi de Np i svenska. På måndag kommer vi att ha en introduktionslektion och tisdag och torsdag är det provdagar. På tisdag är det 2 prov som är 80+70 minuter långa. Proven kommer då att testa läsförståelse av skönlitterär text och att skriva en berättande text.

Torsdagens 2 prov är 60+ 80 minuter långa och testar Läsförståelse av sakprosa(faktatexter) och att skriva en sakprosa text.

Ni kan förbereda er genom att äta en god frukost dessa två dagar och att gå och lägga er i god tid kvällarna innan. På provdagarna kommer vi att bjuda er på frukt. Ni får givetvis ta med er frukt precis som vanligt. Att ta med vatten i flaska går bra.

Endast GOTD i läxa denna vecka. Dock är det några elever som har gamla läxor de inte är klara med.

 Lappen med anmälan till föräldramötet, lämna in så snart ni kan till Sara.

Bloggandet fortsätter. Förra veckan sammanfattades av Agnes och Felicia. Det är så mycket bättre när ni elever skriver och berättar om våra arbetsområde , än när jag gör det. Så om ni är intresserade att läsa vad vi pysslar med i skolan i de olika ämnena, gå in och läs vad veckans bloggare har skrivit. Svara gärna på deras frågor till er föräldrar.

I veckan har följande elever samtal:Melvin  och Anton

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar