Den här bloggen är till för Er som vill följa klass 6a i deras arbete.
Välkommen!

fredag 19 februari 2016

Sammanställning av föräldramötet om klassresa

Tack för ett konstruktivt möte!


Det blev bestämt att klassen åker till Boda Borg i Karlskrona, 2-3 juni. Klassen kommer att åka tåg upp tillsammans med Sara och 3 föräldrar. Sven bokar tågbiljetter. Stefan bokar Boda Borg paketet "Dubbeln"
Detta ingår i paketet som heter "Dubbeln"
Program
Dag 1
11.30 Ankomst Boda Borg, lunch, korv stroganoff
12.15 Information, indelning i lag om 3-4 pers
14.00 Fika, saft och chokladboll
14.15 Fortsättning i questarna
16.00 Avslutning i questarna
16.30 Tacobuffé & prisutdelning
17.30 Egen transport till Gullberna park konferens och logi (ca 3 km). Boende i flerbäddsrum, medtag egna lakan. Dusch och toaletti korridor.
Fria aktiviteter, korv (som ni grillar själva), korvbröd, senap, ketchup, och en festis. Givetvis får ni grillkol och tändvätska
Dag 2
08.00 Frukost
09.00 Utomhusaktivitet – Välj en aktivitet
12.00 Lunch, spagetti och köttfärssås
12.30 Hemfärd
På Gullberna park finns det möjlighet att spela fotboll och brännboll på fotbollsplanen som ligger ca 400 meter från vandrarhemmet. I närheten ligger shoppingcentret ”Amiralen” med flera butiker att strosa runt i.


Klassen har samlat in mycket pengar och mer är på väg in efter en runda kakförsäljning till. Dessa pengar kommer även att användas som fickpengar uppe i Karlskrona så att ingen elev ska ta med sig några pengar.
Det blev också bestämt att telefoner och ipads ska lämnas hemma dessa två dagar. Föräldrar och lärare har ansvar för att fotografera och dela med klassen.
Vad som behöver packas med kommer det en packningslista på längre fram.


Kakor
Idag var sista dagen att lämna lapp om kakförsäljning. Ni som ännu inte lämnat, ansvarar för att köra hem till Maria och Magnus Buhre Göingevägen 27 och lämna lappen snarast.


Disco
Klassen kommer , med föräldrars hjälp att arrangera ett disco.Den 18/ 3 är preliminärt datum, vi har ännu inte fått bekräftat om matsalen är ledig denna kväll.Discot kommer att vara för f-4. Inträdet kommer att vara 20:-
Elever och föräldrar träffas 17,00 i matsalen.
Discot 18,00-20.00, 
Mattias: bokar matsal+nyckel
Växelkassa:Marie
Kassaskrin: Stefan
Inköp:Maria, Katrin,Ros-Marie och Kim
Stämpel:Illir
Alla föräldrar som var på f-mötet erbjöd sig att vara med under själva discot.


Klassen ansvarar för: spellistor, prislistor och skyltar, musik(Ingemar), Skriva upp föräldrars nummer, afiischer, reklam, kassa, kiosk, städning, lotto, koka kaffe, "göra föräldrahörna"


Föräldarna genom Sara





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar