Den här bloggen är till för Er som vill följa klass 6a i deras arbete.
Välkommen!

fredag 11 mars 2016

Vecka 11


Sista veckan innan påsklovet. Vi ses igen tisdagen den 29 mars.
På måndag kommer vi att genomföra de två sista delproven av de engelska ”utprovnings-nationellaproven” som vi började med i onsdags.  En bra koll för att se hur väl ni förstår engelsk hörförståelse och engelska dialoger. Så ingen text och glosor den här veckan då vi jobbar med annat måndagen och tisdagen. Däremot kan alla repetera gamla glosor. Ni kan också jobba med engelsk läsförståelse hemma-Famous people.
På tisdag ska vi gå till brandstationen på studiebesök. Vi kommer att gå i raskpromenad från skolan 8,00. Ha kläder och skor efter väder, det är en bit att promenera.
På fredag är det klassdisco. Alla elever ska vara på plats i matsalen 17,00. Discot pågår mellan 18,00-20,00. Därefter stannar alla och hjälps åt att städa och plocka undan. Om du som förälder ska hämta ditt barn, kom gärna in och hjälp till så går det fortare.
Vi kommer alltså att ha fullt upp med planering och förberedelse inför discot. Ni föräldrar som handlar, skicka gärna vad ni handlat och förslag på priser så att klassen kan fixa skyltar. Vi kommer också att planera en lekdag för åk 2 under veckan. Den ska vi genomföra efter påsklovet.
Den här veckan är Ivana hos oss mån-fre. Maja kommer att vara ledig onsdag –fredag så veckans arbete ser lite annorlunda ut. Jag och Frida kommer att genomföra dessa lektioner med er.
Nu är det endast möjligt att sjukanmäla via Skola 24 –appen eller via telefon 0515-86958. Ni har tidigare fått information och inloggning. Denna info finns också här på bloggen.  Ni får gärna fortsätta att skicka ett sms till mig för kännedom  men detta räcker inte, ni måste alltid frånvaroanmäla också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar