Den här bloggen är till för Er som vill följa klass 6a i deras arbete.
Välkommen!

fredag 27 november 2015

vecka 49


Ni kommer att arbeta med de stora världsreligionerna i veckorna som kommer. Ni kommer att arbeta i expertgrupper och hemgrupper där varje expertgrupp ansvarar för en religion.

På svenskan/geografin har ni haft textsamtal om era texter. Ni kommer nu att få chans att skriva om era utkast om Billy och med hjälp av kompisens feedback skriva en ännu bättre version.

 På engelskan skriver ni vidare i The House. Ni presenterar en ny karaktär/familj i ert hus. Ni jobbar också vidare med text och glosor. Jag ser en utveckling i era filmer när ni spelar in er. Jag har också skickat skriftlig feedback till er. Bra jobbat!

På matten arbetar ni vidare med taluppfattning. Ni jobbar med negativa tal och decimaltal. Ni har nu fått lära er att arbeta med paranteser i matten. Många av er skrev  på Veckokollen att det var något nytt ni lärt er.

På tisdag har halva klassen p rov i textilslöjd. Ni har fått ett häfte av Diana som ni ska träna på . Jag har också lagt ut kopia på bloggen och om någon gjort av med sitt så har jag fler. Kör hårt.

I veckan kommer kören att ge lunchkonsert på tisdag. Det ska bli kul att lyssna på våra kompisar. Luciaträningen är inne på sluttampen, det är snart dags för riktiga Luciatåg. Nästa fredag 11/12, har ni fått i uppdrag att gå Luciatåg på Procordia och Stadshuset. Vi kommer att åka buss till Procordia på fredag morgon.

Nästa vecka ska betygen vara satta av oss lärare(söndagen den 13/12) . jag kommer att därefter att prata enskilt med varje elev om betygen i veckan som följer. Sista skoldagen ,den 18/11 kommer alla elever att få betygen med sig hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar