Den här bloggen är till för Er som vill följa klass 6a i deras arbete.
Välkommen!

fredag 20 november 2015

vecka 48


I veckan skriver ni klart Billys kapitel i Fröken e Det är det sista Europa. Det är det sista kapitlet och vi kommer att gå vidare och arbeta med religion nu. Ni kommer att arbeta med de stora världsreligionerna i veckorna som kommer.
 På engelskan skriver ni vidare i The House. Ni presenterar en ny karaktär/familj  i ert hus. Ni jobbar också vidare med text och glosor. Ni får lära er nya metoder att ta sig an en text. Oftast gör vi det gemensamt men förra veckan fick ni prova på att ta er an texten enskilt och i par. Detta ska vi fortsätta att utveckla.
I fredags började ni era redovisningar om vetenskapsmän och upptäcksresor. Ni använde key-notes, i movie och muntlig framställning. Era klasskompisar fick svara på frågor om innehållet i era redovisningar. Då gäller det att redovisiningen varit tydlig och innehållsrik så att kompisarna kan svara på frågorna. Efter redovisningen får ni feedback på Google (när tekniken är med oss).Ni kommer också att själva  utvärdera grupparbetet.På matten arbetar ni vidare med taluppfattning. Ni jobbar med negativa tal och decimaltal.
Ann A. är sjukskriven denna veckan också så Jesper fortsätter att ha idrott med er. Tuffa fyspass som gör er starka.
På onsdag är det föräldrasamråd 18,00-19,30. Stefan och Roger representerar då klass 6a.Är det något som du tycker bör lyftas, ta kontakt med någon av dem.
Roger:0733-866395
Stefan:0702-149838
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar