Den här bloggen är till för Er som vill följa klass 6a i deras arbete.
Välkommen!

måndag 15 december 2014

Sista veckan på terminen

Oj så fort tiden har gått och så mycket vi hunnit med. När jag sitter och läser igenom veckans bloggares texter så inser jag att ni har blivit stora. När blev ni det? Ni var ju alldeles nyss små treor som började fyran....
Vi har haft en händelserik termin med mycket idrott, musik, matte, engelska, geografi, no, bild, samhällskunskap, svenska och slöjd. Ni har även börjat med teknik nu på slutet. Ni har skrivit en hel bok själva, ni har alla lärt er att både bokblogga och informationsblogga. Ni har använt Ipaden på nya sätt, inte bara att spela spel och lyssna på musik. Ni har fått nya vänner och ni har varit osams med gamla vänner. Men det bästa är att man blir sams igen och då är man lite extra rädda om varandra.

Idag kommer Lokaltidningen för att göra reportage om er. Det finns massor att skriva om 5a. Just den här gången handlar det om att ni ska vara med i Vi i femman. Den 13 januari är det dags att tävla. Då kommer vi alla att åka tåget in tillsammans för att heja. Mer info kommer så fort jag vet tider.

Så sista veckan:
Ingen läxhjälp och inte många läxor. Ni har Snögrottan kapitel 9-10, flera av er har redan läst och svarat på frågorna. Det är allt!

Jag kommer att vara ledig torsdag och fredag den här veckan. Tråkigt att inte få vara här med er men ni kommer att ha det bra tillsammans med Kerstin på torsdagen och Anna på fredagen.
Det är idrott som vanligt på torsdag, glöm inte kläder.

På fredagen är det en kort skoldag: 8.00-11.00. Ni kommer att ha avslutning med övriga klasser på mellanstadiet en liten stund, och med klassen en stund.
 

Nästa termin kommer Maja att fortsätta att ha matte i klassen, men hon kommer också att ha all no. Sara Unkel har fått nya uppdrag och kommer att sluta. På hennes tjänst kommer Nalineé Stenberg att komma istället. Nalinee har senast jobbat på Fridasroskolan. Vi hälsar Nalinee välkommen till Norrevång och till årskurs 5.

Jag vill tacka er  föräldrar för ett gott samarbete och för  att ni tror på era barn och mig.. Dom är alldeles speciella!
Och 5a, er vill jag önska ett lugnt och skönt jullov med lååååååånga sovmorgnar, mycket godis, titta på och läs mycket nyheter, umgås med familj och kompisar och ladda batterierna. Gå gärna in på Viifemman.se och träna på de olika quizerna.
Den 12 januari ses vi igen i klassrummet 8.00 och då är det fullt ös igen.

               God Jul och Gott nytt År
                                                         /Sara

3 kommentarer:

  1. Tack själv Sara, du är en fantastisk lärare. En god jul och ett gott slut önskar vi dig och din familj önskar Viktor och Marie

    SvaraRadera
  2. Tack snälla Linda och Marie, ni gör mig väldigt glad!
    /Sara

    SvaraRadera