Den här bloggen är till för Er som vill följa klass 6a i deras arbete.
Välkommen!

fredag 29 april 2016

Vecka 19


Den här veckan är en kort skolvecka. Ni går i skolan mån-ons och är lediga torsdag och fredag.

På tisdag går : Violent,Anton,Linnea,Viktor och  simmar. Samling 7,45 på skolan.

På onsdag kommer vi att åka buss ut till Skarhults slott för att titta på utställningen: ”Barnens Historia”. Vi åker buss till slottet 8,30 och beräknas vara tillbaka på skolan 10,00.

Ni som inte blivit färdiga med Djuraffären förra veckan måste arbeta hemma. Det kommer inte att ges mer tid i skolan till att bli färdig.

Vi kommer att inleda vår projektvecka i geografi den här veckan. Ni har fått ett häfte med repetitionsuppgifter från åk 4 och 5. Detta behöver ni arbeta med att repetera hemma och på Elevensval tiden. Vecka 20 bryter vi övriga lektioner och arbetar med en temavecka i geografi och då behöver ni vara förberedda.

På historian kommer ni att hålla lektioner för era kompisar  på måndag. Nu har vi utvärderat studiehjälpen och kommer de resterande tre onsdagarna att erbjuda ”göra klart tid”. Så om du varit sjuk eller inte hunnit med uppgifter i skolan så kan du stanna kvar 14,00-14,45 onsdagar. Detta bestämmer du själv och måste berätta för dina föräldrar och lärare om du tänker stanna i skolan en onsdag. Jag kommer även att ”tipsa” de elever som jag tycker behöver stanna.

 

Nu är det endast möjligt att sjukanmäla via Skola 24 –appen eller via telefon 0515-86958. Ni har tidigare fått information och inloggning. Denna info finns också här på bloggen.Tänk på att ni måste sjukanmäla varje dag, det räcker alltså inte att ni sjukanmäler första dagen.  Ni får gärna fortsätta att skicka ett sms till mig för kännedom men detta räcker inte, ni måste alltid frånvaroanmäla också.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar