Den här bloggen är till för Er som vill följa klass 6a i deras arbete.
Välkommen!

söndag 24 april 2016

Vecka 17


Förra veckan genomfördes de allra sista Np. Nu rättar vi för glatta livet och kommer snart att bjuda in er alla till öppet hus för att få titta på alla prov.

På tisdag går : Agnes,Hampus, Victoria och Mikael och simmar. Samling 7,45 på skolan.

På onsdag kommer Figge igen och arbetar med er. Ni har redan kommit långt mer era filmer och jag får en tår i ögat bara jag tänker på det.

Vi kommer att avsluta arbetet med Djuraffären i veckan. Ni kommer att få hem era fina böcker.Tänk att ni skrivit en hel kapitelbok i svenska. The house i engelskan kommer också att bli en kapitelbok när ni är färdiga med den.

På historian jobbar vi vidare med att förbundet mot Sverige och strider med ryssar och polacker.

Vi ska också träna på att skriva och tolka olika recensioner, både på film och bok.

I tekniken jobbar vi vidare med konstruktioner och olika typer av material som används när vi bygger hus.

På onsdag har vi sista studiehjälpen för den här perioden så då utvärderar vi och kommer därefter att erbjuda ny studiehjälp veckan därpå för de elever som vi anser behöver det just nu.
På torsdag ska ni ha prov på Hkk. s.92-98 men inte s.96. Det är mycket nya begrepp så ni behöver skriva ner stödord. Vi har börjat gemensamt, fortsätt hemma.

 
Nu är det endast möjligt att sjukanmäla via Skola 24 –appen eller via telefon 0515-86958. Ni har tidigare fått information och inloggning. Denna info finns också här på bloggen.Tänk på att ni måste sjukanmäla varje dag, det räcker alltså inte att ni sjukanmäler första dagen.  Ni får gärna fortsätta att skicka ett sms till mig för kännedom men detta räcker inte, ni måste alltid frånvaroanmäla också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar