Den här bloggen är till för Er som vill följa klass 6a i deras arbete.
Välkommen!

torsdag 12 februari 2015

skolbio

Imorgon är sista dagen innan Sportlovet.  Vi avrundar med att gå på bio. Vi ska se den danska filmen Karla  och Katrin, en film om kärlek,vänskap  och om att bli stor.9.15 börjar filmen på Bian så vi ses i klassrummet klockan 8 som vanligt.

Idag handlade Grej of The Day om Stonehenge.Ni har alla skrivit nyckelord/tankekarta och ska berätta om Stonehenge för någon där hemma med hjälp av dessa. Igår berättade ni om världens fasa-Ebola.Det är kul att höra alla bra gissningar ni har med er.Just världens fasa fanns det många förslag på:"arg mamma" och bruna bönor " var nära men inte riktigt rätt den här gången.
Tidigare i veckan hade vi "lurig geometrisk figur" Många gissade på Rubiks kub. Det var en väldigt bra gissning.Samma dag visade nämligen Anton hur det ska gå till när den löses.1 minut tog der för Anton och vi var stumma av beundran.Wow Anton.
Imorgon ska vi prata om "Fredagsmysiga syskon" .......PS. Såg ni oss i Skd?  Inte ,gå in på Skd.se  eller be ert barn dansa "Sid-dansen" för er,dom är toppenbra.
Ses imorgon 😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar