Den här bloggen är till för Er som vill följa klass 6a i deras arbete.
Välkommen!

tisdag 28 januari 2014

Rektor har ordet


Adobe Systems                                                                                                             
 

TILL FÖRÄLDRAR MED BARN PÅ NORREVÅNGSSKOLAN

 Den förra rektorn Kari Sälgfors slutade sin anställning i samband med höstterminens slut förra året.

Jag - Soffi Domefalk - är tillförordnad rektor på Norrevångsskolan f-6 t o m april månad medan rekryteringsarbetet med att anställa en ny rektor pågår. Tidigare arbetade jag som förskolechef i Fridasroområdet i Eslöv och jag har även arbetat som skolledare i andra kommuner.

De anställda på Norrevångsskolan är ambitiösa och vill gärna skapa en ännu bättre skola. Så därför kommer vi att under våren att arbeta med ett särskilt skolutvecklingsprojekt tillsammans med en konsult. Parallellt med detta arbetar all personal även i ämnesgrupper utifrån Läroplanen. Dessa arbeten kommer att pågå under hela vårterminen och vi ser fram emot det med både spänning och förväntan.

Vårt skolutvecklingsarbete gör att vi kommer att stänga fritidshemmen och förskoleklasserna under två dagar denna terminen för kompetensutveckling av förskollärare och fritidspedagoger.
Måndag den 17 mars

Måndag den 16 juni

Jag vill också påminna om att det är inte är tillåtet att köra bil in på cykelvägen fram till platsen där den tillfälliga hallen tidigare stod. Bilar ska parkeras på parkeringen.
Det händer att våra elever leker och springer ut på den ytan. Det kommer att sättas upp ett staket för att förhindra en olycka, till dess hoppas jag vi kan hjälpas åt att hålla ytan bilfri.

Soffi Domefalk

Rektor     

 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar