Den här bloggen är till för Er som vill följa klass 6a i deras arbete.
Välkommen!

måndag 9 maj 2016

Vecka 19


På tisdag går : Aleksandar, Edvin, Blenda iväg och  simmar. Samling 7,45 på skolan.

 På tisdag kommer de som har textilslöjd att ha en koll. Alla uppgifter som ni ska kunna finns på Classroom.

Ni är i full gång att planera och träna på er show. Det blir sång,dans och sketcher.Spännande!

Vi kommer att fortsätta vår projektvecka i geografi den här veckan. Ni har fått ett häfte med repetitionsuppgifter från åk 4 och 5. Detta behöver ni arbeta med att repetera hemma och på Elevensval tiden. Vecka 20 bryter vi övriga lektioner och arbetar med en temavecka i geografi och då behöver ni vara förberedda



På studiehjälpen kommer vi att de , resterande tre onsdagarna att erbjuda ”göra klart tid”. Så om du varit sjuk eller inte hunnit med uppgifter i skolan så kan du stanna kvar 14,00-14,45 onsdagar. Detta bestämmer du själv och måste berätta för dina föräldrar och lärare om du tänker stanna i skolan en onsdag. Jag kommer även att ”tipsa” de elever som jag tycker behöver stanna.

På fredag är det sista gången Figge kommer och jobbar med oss. Då ska alla filmer vara färdiga.

 
Nu är det endast möjligt att sjukanmäla via Skola 24 –appen eller via telefon 0515-86958. Ni har tidigare fått information och inloggning. Denna info finns också här på bloggen.Tänk på att ni måste sjukanmäla varje dag, det räcker alltså inte att ni sjukanmäler första dagen.  Ni får gärna fortsätta att skicka ett sms till mig för kännedom men detta räcker inte, ni måste allttid sjukanmäla på Skola 24.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar