Den här bloggen är till för Er som vill följa klass 6a i deras arbete.
Välkommen!

torsdag 30 april 2015

Utedag med naturskolan den 6 maj och den 3 juni



Tiden går fort och nu är våren i antågande.  Vi är med i ett naturprojekt som heter Gladan. Det innebär att pedagoger från Naturskolan kommer och har lektioner ute i naturen med oss. Detta kommer till att ske vid två tillfälle. Första lektionen som vi skall ha är nu på onsdag 6/5 , då skall vi vara i Trollsjön hela dagen. Eleverna skall få prova på geocaching, och lära sig använda karta i naturen.  Denna skoldag är förlängd  vi slutar klockan 14.30 i Trollsjön, därefter promenerar vi gemensamt tillbaka till skolan, vi är åter ca 14.50 på Norrevångsskolan.

Eleverna skall ha med sig en plastburk denna dag eftersom vi har beställt pastasallad från matsalen. Vi får dryck från matsalen, men vill man ha med sig en vattenflaska och lite mellanmål går detta bra. Tänk också på kläder efter väder!
 

Nästa lektion vi har med naturskolan är den 3 juni. Denna gången åker vi buss till Fulltofta strövområde. Denna dag blir också förlängd och vi är åter på Norrevångsskolan ca 15.00. Även denna dag är det bra om barnen har med sig en vattenflaska och lite mellanmål, och en plastburk att ha sin pastasallad i.


Vi ser framemot trevliga dagar ute i naturen!      

Maja, Nalinee och Sara                 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar