Den här bloggen är till för Er som vill följa klass 6a i deras arbete.
Välkommen!

fredag 4 december 2015

vecka 50


Nu är vi inne på upploppet av höstterminen. Vi jobbar på för fullt i klassrummet. Det trillar bort  n del lektioner pga. Luciatåg och schemaändringar så de två kvarvarande veckorna är inte riktigt som vanligt. Dock blir det inte så många gemensamma läxor för klassen  i veckan som kommer. Däremot så är det individuella läxor för en del elever. Läxor som handlar om att göra färdigt saker som man inte hinner i skolan.

Ni kommer att arbeta med de stora världsreligionerna i veckorna som kommer. Ni kommer att arbeta i expertgrupper och hemgrupper där varje expertgrupp ansvarar för en religion. Ni har redan börjat detta arbete och ni tycker det är mycket intressant.

På tisdag är det dags för Luciatåg. 8,00 går eleverna som är med i tåget ner till Medborgarhuset med Sara och resten av skolan kommer 9.00.   Ingen kör denna vecka!

 fredag 11/12, har ni fått i uppdrag att gå Luciatåg på Procordia och Stadshuset. Vi kommer att åka buss till Procordia på fredag morgon 8.00 och beräknas vara tillbaka på skolan strax innan lunch. De elever som inte är med i Luciatåget har idrott före lunch och de som är med i tåget har idrott efter lunch.

  söndag 13/ 12 ska betygen vara satta av oss lärare. Jag kommer att därefter att prata enskilt med varje elev om betygen i veckan som följer. Sista skoldagen ,den 18/11 kommer alla elever att få betygen med sig hem. Detta är det första av 8 terminsbetyg ni kommer att få under er tid i grundskolan.

Denna dag slutar ni ca 11,15

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar