Den här bloggen är till för Er som vill följa klass 6a i deras arbete.
Välkommen!

onsdag 14 januari 2015

Ny termin

Ja vilken rivstart på terminen med tågresa in till Malmö och tävling. Vi hade en kul eftermiddag tillsammans och klassen är , som vanligt, exemplarisk att göra saker med. En klass som ställer upp för varandra och hejar och stöttar!
Rasmus och Vilma, våra hjältar! Vilken insats ni gjorde igår, ni hade greppet om matchen hela vägen men föll på målsnöret. Den pressen och stämningen i studion hade kunnat få vem som helst ur balans. Men inte er, all respekt till er för at ni representerade 5a på bästa sätt. Ingen hade gjort ett bättre jobb!
Ett stort tack till Peter, Yvonne x2, Ludvig, Katrin, Ros-Marie, Anette och Jessica som följde med till Malmö och hjälpte till att heja och hålla koll! Tack till alla er som hejade hemma vid radion, vi kände ert stöd.

Ny termin och lite nytt. Eleverna kommer att jobba med Torbjörn Karlsson i träslöjd. Torbjörn är nygammal på skolan och eleverna känner honom redan. I textilslöjd kommer Diana Witting att undervisa. Klassen och Diana träffades igår och jobbade tillsammans. I idrott är det Ann Ahrling som undervisar och musiken sköter Ingemar Tågerud. Maja kommer att fortsätta undervisa i matte och no och Kerstin undervisar i bild. Resten tar jag :-)

Vi har även fått en ny klasskamrat idag, Jasmine Abdul Razek. Jasmine har gått i klassen tidigare och är nu tillbaka hos oss. Välkommen Jasmine vi ska ta hand om dig på bästa sätt. Nu är vi 24 elever i klassen.

Som jag tidigare informerat om så kommer läxhjälpen att förändras den här terminen. Det kommer att kallas studiehjälp och det kommer endast att rikta sig till ett fåtal elever. Det blir alltså inte som tidigare att man får välja. De elever som blir erbjudna studiehjälp kommer att få hem information om detta.
Jag kommer att börja med utvecklingssamtal vecka 6, så ni får snart hem tider.

Som vanligt är ni hjärtligt välkomna att hälsa på oss i skolan. Vi har så kul när ni kommer!

Fortsätt att följa vårt arbete här på bloggen.

Vi ses
/Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar